Bärgning och transport i Kramfors och Sollefteå

Bärgning och transport i Kramfors och Sollefteå

Mitt ute bland skog och natur i Västernorrland fick jag motorstopp och som tur är så fanns det i alla fall mobiltäckning så jag kunde ringa efter bärgning. Jag hade redan ett telefonnummer förprogrammerat i telefonen, för bor man i Norrland och är van vid stora avstånd som innebär att man kan åka flera mil utan att se ett enda hus så vet man att det är viktigt att kunna få hjälp när man blir ståendes med bilen. Därför ringde jag Bärgning & Transport Västernorrland som är ett företag inom bärgning och transport i Kramfors och Sollefteå med omnejd, och de kom till undsättning och bärgade bilen. Kallt var det också, minus 10 grader, men även klimatet vet man när man bor här att det kan ställa till det, jag hade filtar i bilen men behövde inte använda dem för att värma mig eftersom jag redan hade mössa, vantar och skaljacka. Dessutom kom Bärgning & Transport Västernorrland redan efter 45 minuter och det var bra att de kom på en gång. Jag tycker att det här är ett bra företag att vända sig till när man behöver hjälp inom bärgning och transport i Kramfors och Sollefteå med omnejd och har ni inte redan lagt in dem i er telefon så borde ni göra det nu på en gång. Det är så lätt att tro att det inte ska hända något med bilen men rätt som det är så händer det och då tackar man sin lyckliga stjärna för att det går att få bra hjälp av det här företaget inom både bärgning och transport. 


Kommentarer är stängda.