Biltransporter i Örnsköldsvik

Biltransporter i Örnsköldsvik

Hej och hallå denna tisdag mina fina läsare. Som ni vet om, i alla fall om ni varit på besök här i bloggen förut så är det här med skog och natur och vildmark min melodi och därför reser jag gärna på semester till Norrland. Nu senast som det begav sig så hände det saker under resans gång, bland annat hamnade jag i en situation som gjorde att jag behövde hitta ett företag som kan utföra biltransporter i Örnsköldsvik och jag fann ett sådant företag som kunde hjälpa mig, och jag tänkte att jag skulle ta mig en stund här och nu till att skriva ett inlägg om företaget som heter Oscar Karlströms Alltjänst.  

Det här är ett företag som arbetar från Stockholm till Norrland och företaget startades för ett år sedan fick jag veta, och de har redan fått fullt upp att göra och det är tre stycken som har anställts för att kunna möta de behov som finns både när det gäller att få hjälp med biltransporter i Örnsköldsvik men även när det gäller markarbeten. Oscar Karlströms Alltjänst erbjuder en alltjänst som innefattar allt från gräv- och markarbeten, transportservice och snöröjning samt uthyrning av släpvagnar och företaget har även försäljning av viss medicinsk utrustning och bilvårdsprodukter. Hur det nu kom sig så var det alltså på det viset att det uppstod en situation som kunde lösas nästan med en gång med hjälp av det här företaget och deras biltransporter i Örnsköldsvik, och efteråt kunde jag spendera en vecka i en stuga mitt ute i naturen och jag ska återkomma i ett senare inlägg och berätta mer om vad jag sysselsätter mig med där uppe i Norrland. 


Kommentarer är stängda.