El & Maskinservice i Svala

El & Maskinservice i Svala

Närheten till skog och natur vad det som avgjorde att jag köpte just denna villa en mil norr om Sundsvall. Jag förstod redan på visningen att jag skulle älska att bo i det här huset och som tur var blev det ingen budgivning så jag fick det. Äntligen slipper jag bo inne i stan bland trafikbuller och avgaser, huset var nästan för bra för att vara sant, med ett undantag, badrummet. Det behövde renoveras och det finns ett företag som jag fick som tips av en kollega, han berättade att den som behöver hjälp med en badrumsrenovering i Sundsvall borde låta ett företag som heter El & Maskinservice i Svala få utföra renoveringen. 

Min kollega hade fått sitt badrum renoverat i april, och han var mycket nöjd och jag fick följa med honom hem en dag efter jobbet för att titta på hans badrum. Jag blev imponerad och bestämde att även jag skulle låta El & Maskinservice i Svala få renovera mitt badrum. Nu är badrummet klart och det blev helt otroligt fint. Det bästa är bubbelbadkaret och de kaklade väggarna. Sedan är det härligt med värmeslingor i golvet särskilt nu när det börjar dra ihop sig till höst och vinter och man är frusen när man går upp på mornarna. Det här är ett företag som jag tycker att ni som vill få gjort en badrumsrenovering i Sundsvall skulle ta och kika närmare på. Jag gör så att jag länkar er till dem i det här inlägget, så kan ni på deras egen sida få veta mer. Det går även att få hjälp inom bygg och snickeri och så finns det även möjlighet att få hjälp av deras elektriker med elinstallationer och dylikt. 


Kommentarer är stängda.